Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τα μέλη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη καταστατική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Δω/σου της ΝΔ κ. Κόνσολας, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Σωτρίλλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ζανεττίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματά κ. Τσοπανάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευστρατίου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αϊβάζης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου κ. Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος των Κρητών Ρόδου κ. Νιωτάκης, η επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης της γαστρονομικής περιφέρειας της Ευρώπης 2019 κα. Λαζάνη και αρκετοί Πρόεδροι και μέλη από συλλόγους που είναι υπό ένταξη στην Ομοσπονδία.

Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκαν, ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός, ο οικονομικός προϋπολογισμός και ο σχεδιασμός δράσης της Ομοσπονδίας για το έτος 2017.

Η συμμετοχή και η εμπιστοσύνη που έδειξαν τα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε ο πολιτισμός, η παράδοση, τα ήθη και έθιμα μας,  να διατηρηθούν και να διδαχθούν στις γενιές που έρχονται.

Κοινοποίηση