Συνάντηση Δ.Σ. Ομοσπονδίας με κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για τα θέματα πολιτισμού στην Δωδεκάνησο, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε  για ακόμα μια φορά η αρεστή συνεργασία και η στήριξη τόσο του ιδίου του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου, αλλά και του κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του πολιτισμού στο νησί μας και την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κ. Διακογεωργίου ενέκρινε την έκδοση του πολιτιστικού καλενταρίου, για ακόμη μία χρόνια, ένα καλεντάρι που αποτελεί εργαλείο στα χέρια των ντόπιων και των επισκεπτών μας.

Αποφασίστηκε  ακόμα η πιο στενή συνεργασία, καθώς και η κατά τόπους επίσκεψη από κοινού με τον κ. Διακογεωργίου στις έδρες όλων των μελών της ομοσπονδίας, ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι μέλη μας.

Κοινοποίηση